sprød musik

T.G.I.F.

Sikke en dårlig blogger jeg har været de sidste par dage!! Er det for usselt at skyde skylden på det deprimerende vejr? På afleveringer? Eller bare på manglende inspiration? Sikkert en kombi af alle tre, for det er i hvert fald ikke bloggen som har optaget min opmærksomhed.

Denne uge er på en og samme tid gået utrolig hurtigt, og har samtidig kørt mig helt i sænk… Ved ikke om den har været hårdere end normalt, eller om min begynderenergi så småt er ved at rinde ud. Det er i hvert fald en kendsgerning, at min hverdag nu står på lange gymdage, afleveringer og arbejde.

Mit hidtil mest fantastiske energiboost, er en god omgang høj musik når jeg kommer hjem. Hvis der tilmed skinner en smule sol ind af vinduerne, så er jeg helt i ekstase. Billederne er fra sådan et fabelagtigt øjeblik, som jeg liiiige genlever en gang til.

I morgen er jeg inviteret til fødselsdagsbrunch hos min søde veninde, hvor jeg også lige får lejlighed til at se et par af dem som er flygtet afsted på efterskole. Derudover har jeg et par afleveringer til næste uge, og søndag tager jeg på stranden med K, hvor vi skal samle muslinger til næste gymfest. Forklarer lige den sidste nærmere senere!

Sender jer 1000 kys, mens jeg vugger i takt med “Love is Gone” af David Guetta

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sprød musik