den arme kvindekrop

diy temakjole

I går aftes var der gymfest med temaet “alle elsker havet”, og jeg har i den forbindelse været i gang med et større kjoleprojekt. For et par uger nævnte jeg, at jeg havde været en tur på stranden for at samle muslingeskaller, og så har jeg ellers renset, hullet og syet, indtil jeg tilsidst havde en kjole. Jeg startede ud med en enkel, boxy kjole fra genbrugsen, som jeg har syet ind, forkortet og selvfølgelig syet skaller på. Mine kreative evner taget i betragtning, synes jeg faktisk at resultatet blev ganske godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den arme kvindekrop