Og så lige en omgang flæsk til jesus

alletiders bedstemor (DIY hue)

…kunne jeg godt gå hen og blive! Har endnu engang udfordret mig selv, og strikket mig en  lækker, lækker uldhue. Mønstret var i den avancerede ende, så jeg er ret stolt af resultatet… Desuden er den blevet piftet op med pelspuf af vaskebjørn. Puuuhhh, det er helt vanvittigt så ambivalent(læs: splittet) et forhold jeg har til pels!! Mit hjerte banker for dyrenes velfærd og rettigheder, mens intet tiltrækker mig mere end en blød pels. Det er frygteligt! jeg er den mest dobbeltmoralske person jeg kender. :-(((((

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så lige en omgang flæsk til jesus