summer shopaholic

Go love mornings

Ingen tvivl om, at der både findes en god og en dårlig start på dagen, og jeg er da helt klart tilhænger af, at man gør sit for at få det bedst mulige udgangspunkt. Efter min tur til Italien er jeg blevet lidt af en parmoman (:parmaskinke narkoman), som simpelthen ikke fås bedre end i rigelige mængder og i selskab med honningmelon. Derfor står det højest på min tjekliste når jeg vil sikre mig en fuld mave – og højt humør ikke mindst. 🙂

Fotografi den 04-08-13 kl. 10.55 #5

 

Fotografi den 04-08-13 kl. 10.55 #4

1

  • Maria

    Jeg stopper altså snart med at følge din blog, hvis der ikke kommer nye indlæg …

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer shopaholic