travel

summer shopaholic

Sommerens varme og glade dage har virkelig fyret op under mit stakkels mastercard! For mit vedkommende avler nyt lir mere nyt lir. Hvilket kan være en ret grum cirkel… Pengene er i hvert fald raslet afsted til kjoler, sko, smykker, lingerie – og jeg er ikke til at mætte! Heldigvis sætter min økonomi (eller min kæreste) snart en stopper for galskaben. Og så må jeg ellers til at spare op til de efterårsstøvler jeg har udset mig, he he.

Håber i nyder sommeren med smukke kjoler, brun hud og mousserende vin!

foto

 Jakke Bershka turtleneck H&M nederdel Loftet pung Dekadent sneakers Vans

Jakken er fundet i Verona, Italien og skoene fandt jeg i Randers sat ned fra 550,- til 300,-. Hvem er ikke game på et godt gult tilbud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

travel