blå til sutfest

a few days in Brussel

Sammen med Mariagerfjord ungdomsklub tog jeg og nogle stykker fra gymnasiet til Bruxelles for at lære mere om EU. Vi besøgte både parlamentet og komissionen, og mødte nogle af de danske ansatte. På trods af vores meget begrænsede tid dernede, nåede vi også at smutte lidt på opdagelse selv. Bl.a. besøgte vi en vildt fed bar lige ved Manneken Pis, og fandt også frem til Bruxelles svar på Strøget, Rue Neuve (har lidt souvenirs med mig hjem, he he). Desværre endte turen med, at min elskede pung fra Decadent blev stjålet lige mens vi stod og ventede på bussen 🙁 føler mig godt nok helt nøgen og ulykkelig uden den

IMG_1093IMG_1100

IMG_1099

IMG_1127

IMG_1118

IMG_1115

IMG_1144

IMG_1143

IMG_1131

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blå til sutfest