Piece of Brussel and a stolen watch

T A T S ?

Nu hvor tiden for min attenårs fødselsdag nærmer sig, så er der nogle helt standard spørgsmål som dukker op: Skal jeg have dankort? JA. Skal jeg have en tatovering? ØH.

Helt ærligt er jeg noget i tvivl om, hvad min holdning til tatoveringer er. Når jeg sidder og ser fantastiske tumblrbilleder af tøser med tats, så synes jeg de er vildt sexede. Men når jeg så forestiller mig en tatovering på mig, kan jeg ikke lade være med at synes, at det nok er pænere uden. Det er heldigvis ikke noget jeg behøver at beslutte lige nu og her, så indtil videre sidder jeg bare og sukker over disse lækre sataner

deathly hallows tattoomoon tatto2cross tatto29 3:4 tattoomoon tattoocross tattoodeathlt hallows tattoo2

En sand Harry Potter fan ligger nok mærke HP-associationerne, både med 9 3/4 og the deathly hallows… Det er nok ikke noget i ved, men jeg elsker Harry P!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piece of Brussel and a stolen watch