classy knold

IT’S BEEN SO LONG

Hermed kommer et ydmygt indlæg, efter så mange måneders tavshed. Det er som at møde en gammel ven, efter lang tids adskillelse; hvad søren skal man lige snakke om? Hvordan går det? Det går fremragende, tak. Nej – jeg ved ikke om der findes den rigtige indgangsvinkel til sådanne møder, ligesom jeg ikke kender opskriften på det perfekte blogindlæg.

Egentlig har jeg masser af ting på hjerte, ved bare ikke om noget af dette har relevans for internettets strejfere. Og så alligevel – hvad har relevans for andre end en selv? Derfor ender mine fremtidige indlæg nok med at blive en stor omgang volapyk, munddiarré og skuddermudder. Det er et tilbud, som så mange andre. Frister det?

Hvad jeg har på hjertet i dag – udover det ovenstående – er dette billede, jeg tog for 15 min. siden. (ca. kl. 17.50 d. 21/5-13) udenfor min dør i Skørping. Ved ikke helt hvad tanken bag er, men synes faktisk at billedet er cool. Skænk det et øjeblik. Eller lad være. 🙂

IMG_0637

 

Håndtegn fra PH

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

classy knold